Feltsigt

Een onvergetelijke dag verzorgen aan kinderen, ouders en grootouders. Allen laten genieten van het buitenleven, de natuur en de dieren, daar worden Everlien Janssen, man en kinderen heel blij van. Wat vroeger een boerenbedrijf met varkens, koeien en kippen om van te leven is in 2006 omgetoverd tot recreatie- en kinderboerderij Feltsigt.Zij willen namelijk heel graag anderen laten ervaren hoe het is om boerderijdieren van heel dichtbij te kunnen bewonderen. En kinderen te kunnen laten spelen met ontzettend veel eigen fantasie.  Fantasie die tot leven komt tussen de dieren, de speeltoestellen, het groen en de ruimte.Een fijne plek voor iedereen. Of u nu uit de buurt komt of hier vakantie viert, u jong of oud bent. Iedereen is welkom en mag hier zijn zoals hij of zij is.En als de kinderen met een grote lach op hun gezicht rondlopen en de ouders aan het relaxen zijn op het terras, dan kan de dag ook niet meer stuk! Kom je snel een keer langs?Kijk voor meer informatie op: www.feltsigt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *