Klimbos Ruurlo

In de prachtige bossen van Ruurlo vind je Klimbos Achterhoek. Hier beleef je een magisch dagje uit samen met je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Het mooiste en enigste Klimbos van de Achterhoek ligt maar op 20 km afstand van Zutphen en Doetinchem.

Juniorbos
Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen. Vanaf een minimale reikhoogte van 1.30m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben!

Voor elke leeftijd wat wils
Als volwassene kun je mee klimmen met je kind of kleinkind, maar je kunt ook zelf aan de slag. Elke route verschilt in niveau en hoogte. De groene route Discovery is mooi om mee te beginnen. Na de warming-up is de blauwe route Sensation met een hoogte van 8 meter een leuke uitdaging. Kun je er geen genoeg van krijgen? Klim dan ook nog de rode route Emotion met een hoogte van 12 tot 16 meter.

Wil je graag door de lucht tussen de bomen zoeven? Kies dan voor de bruine tokkelroute. Plezier gegarandeerd, want dat gaat nog best hard! Voor een echte adrenaline kick sluit je af met de grijze route waarbij je een vrije val maakt en met de bungee in een gigantisch net beland. In totaal heb je 3,5 uur tijd om te klimmen, dus leef je van harte uit!

100% veilig
Het is soms wel even slikken als je hoog tussen de boomtoppen staat, maar wees niet bang! Veiligheid is gegarandeerd door ons continu zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen. Ook houden onze professionele instructeurs toezicht en bieden je hulp waar nodig.

Kijk voor meer informatie op: www.klimbos.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *