Eetcafé Jansen & Jansen

Richard en Marco Jansen (vader & zoon) heten je van harte welkom bij Jansen&Jansen. Na veel dromen en denken hebben we het gedurfd…….we gaan het gewoon weer doen! 7 jaar geleden hebben wij afscheid genomen van ons Eetcafé De Groes in Zelhem. Beiden zijn wij onze eigen koers gaan varen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…. In zeer korte tijd hebben we de knoop door gehakt en hebben we ’t Hoekje omgetoverd tot Jansen&Jansen.

Bij Jansen&Jansen hopen wij jong en oud te verwelkomen voor een kop koffie met wat lekkers, een lunch, diner of gewoon gezellig voor een borrel met een hapje.

Wij wensen jou een plezierig en smakelijke tijd toe bij Jansen&Jansen!

Kijk voor meer informatie op: www.eetcafejansenjansen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *