Eetcafé de Veldhoek

De plek voor lekker eten en genieten bij uitstek. De veldhoek ligt in het hartje van de achterhoek tussen de plaatsen Zelhem, Ruurlo en Hengelo gld. Er lopen talloze mooie wandel-, en fietsroutes rondom ons eetcafé. U kunt op ons gezellige terras een kopje koffie met iets lekkers nuttigen of een hapje eten. In ons eetcafé heeft u een ruime keuze uit diverse gerechten. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin met overdekte veranda om heerlijk te vertoeven.

In onze snackbar kunt u terecht voor diverse snacks, weekmenu`s, verpakt ijs of milkshakes. Wij hebben iedere maand een nieuwe folder met aantrekkelijke aanbiedingen. Alle gerechten van de kaart kunt u ook meenemen in onze snackbar.

Kijk voor meer informatie op: www.eetcafedeveldhoek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *