Bakker Vorden

Culinaire tradities bij restaurant Bakker. Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van eigen jachtvelden; in het restaurant serveren zij seizoensklassiekers van de mooiste lokale en regionale ingrediënten. Gewaardeerde tradities als ‘de Haantjes van Bakker’ staan al drie generaties op de kaart. Daarnaast voeren zij een afwisselende lunch- en dinerkaart, uiteraard met mooie, begeleidende wijnen.

Het restaurant van Hotel Bakker bevindt zich naast de keuken. Het vertrek is klassiek en warm ingericht met houten lambrisering en zacht licht van koperen kroonluchters. De ramen kijken uit over de aangrenzende hoteltuin. Bakker is alle dagen geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.bakkerinvorden.nl/restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *